Badhoevedorp

Voltastraat, Badhoevedorp

Bij de woning van familie Heemskerk in Badhoevedorp hebben we flink aan de woning gewerkt. De gehele voorgevel is aangepakt met gevelbekleding en zijn de kozijnen vervangen voor kunststofkozijnen. Ook hebben we de voordeur vervangen voor een nieuwe kunststof voordeur.

Grote vakkennis, service en meedenken

Wij hebben onze complete voorgevel inclusief gevelbekleding en kozijnen laten vervangen door Multigevel  Nieuw-Vennep. Tevens een prachtige voordeur en allemaal onderhoudsvrij dus nooit meer schilderen.

Door de prachtige houtnerf structuren en het zeer solide merk kunststof Schüco ziet niemand dat het kunststof kozijnen betreft. Het gehele traject van oriënteren in showroom, bezoek thuis door Multigevel en uiteindelijk de montage van alles was meer dan perfect!

Wij zijn zo tevreden dat wij in de zomer van 2016 onze gehele achtergevel ook laten voorzien van kunststof kozijnen en gevelbekleding door  Multigevel Nieuw-Vennep.

Nette mensen, goede prijs/kwaliteit. Prima after sales service en zeer solide en degelijke materialen en bouwwijze.

Dit bedrijf krijgt een dikke pluim. En wij raden iedereen dit mooie bedrijf aan.

Fam Heemskerk.

Nu prijsaanvraag

Wilt u ook kennismaken met de goede producten en service van Multigevel? Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.