Sassenheim

Familie Van der Heiden

Bij de familie van der Heiden zijn we aan de slag gegaan om alle houten kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen door de gehele woning in twee dakkapellen, keuken, badkamer en slaapkamer vervangen door kunststof kozijnen. Tevens is alles voorzien van HR++ glas.

Erg goede informatie en voorlichting

Wij hebben gekozen voor Multigevel, omdat wij ons erg goed voorgelicht vinden over de kwaliteit en het goed duidelijk werd gemaakt hoe het werk uitgevoerd ging worden.

In twee dagen zijn bij ons houten kozijnen van twee dakkapellen, keuken, badkamer en slaapkamer vervangen door kunststof kozijnen en voorzien met HR++ glas.

Het werk is door installateurs verricht, welke vaardig en netjes werken en na de werkzaamheden de ruimtes, waar gewerkt was, netjes achterlaten. Ook de afwerking aan de binnenkant, zoals overgangen van nieuwe kozijnen met de oude bestaande wanden is heel netjes gedaan.

Kortom, wij zij heel tevreden over de begeleiding tijdens het maken van onze keuzes en voorbereiding, plaatsing en afwerking van onze nieuwe kunststof kozijnen.

Met vriendelijke groet,

Ed en Nelleke van der Heiden

Nu prijsaanvraag

Wilt u ook kennismaken met de goede producten en service van Multigevel? Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.