Schuifpui Nieuw-Vennep

Gebruikte producten:

Sikkelstraat, Nieuw-Vennep

Bij de Fam Straathof in Nieuw-Vennep hebben we de kozijnen vernieuwd en een kunststof schuifpui geplaatst. Dit alles in 2 dagen klaar naar volle tevredenheid van de klant.

Keurig gewerkt door de monteurs

Van begin tot eind een fijn bedrijf. Leveren uitstekend kwaliteit en komen afspraken na. 5 kozijnen en schuifpui zijn vernieuwd in slechts 2 dagen. Tijdens het losbreken/zagen van de oude kozijnen en schuifpui is niets beschadigd. Keurig gewerkt door de monteurs, alles perfect geplaatst. Het afval is allemaal meegenomen, zelfs het terras werd nog aangeveegd. 1 slot werkte na 2 weken niet goed, een berichtje naar Multigevel en een monteur kwam het snel oplossen. Wij zijn blij met onze nieuwe kozijnen en zeer tevreden over Multigevel.

Fam Straathof.

Kies ook voor Multigevel

Wilt u ook kennismaken met de goede producten en service van Multigevel? Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen u reeds voor

Meer dan 4000 klanten uit onze regio hebben wij reeds mogen voorzien van kunststof kozijnen. Bekijk onze referenties of neem contact op met ons voor referenties bij u in de buurt.