Schuifpui Abbenes

Tonnekamp, Abbenes

Bij Mevrouw Faas hebben we de oude schuifpui vervangen die nodig aan vervanging toe was. Na een advies gesprek is er gekozen voor een kunststof hefschuifpui. Naast het vervangen van de oude shuifpui hebben we ook de deuren en kozijn van het keukenraam gerenoveerd.

Alles netjes afgewerkt en prima nette mensen over de vloer

Omdat oude pui op was en niet of nauwelijks meer bruikbaar was op zoek naar een nieuwe Kunststof schuifpui. Ik kwam terecht bij Multigevel in Nieuw-Vennep. Na goede uitleg, en een prima offerte qua prijs de opdracht aan dit bedrijf gegeven.

Nu de hefschuifpui er in zit vind ik het geweldig. Alles netjes afgewerkt en prima nette mensen over de vloer. Ben er erg blij mee. Chapeau Multigevel Nieuw-Vennep.

Mevr. Faas
Abbenes.

Kies ook voor Multigevel

Wilt u ook kennismaken met de goede producten en service van Multigevel? Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen u reeds voor

Meer dan 4000 klanten uit onze regio hebben wij reeds mogen voorzien van kunststof kozijnen. Bekijk onze referenties of neem contact op met ons voor referenties bij u in de buurt.