Schuif imitatie ramen, Haarlem

Parklaan, Haarlem

Voor dit monumentale pand in Haarlem hebben we gekozen voor imitatie schuiframen. Bij dit project wordt het dan ook duidelijk dat kunststof kozijnen niet meer van echt hout en oude kozijnen te onderscheiden zijn. De Mogelijkheden zijn zeer breed en divers.

Dit bedrijf verdient een grote pluim!

Na eerst bij ons thuis in Heemstede de gevel vernieuwt te hebben door Multigevel Nieuw-Vennep met Keralit en dit naar volle tevredenheid uitgevoerd was, besloten om ons monumentale pand aan de Parklaan in Haarlem de achterzijde ook te voorzien van kunststof kozijnen.

Daar dit een monumentaal pand betreft bood Multigevel aan om daar zogenoemde schuif imitatie ramen in de plaatsen. Speciaal ontworpen voor dit soort panden. Buitenzijde echt een ouderwets aanzicht behouden en binnenzijde heerlijk modern in bediening draaikiepramen.

Het was een zeer precies werk, zeker omdat het een echt oud pand betrof. Maar het resultaat heeft onze verwachting overtroffen. Vandaar ook deze welgemeende referentie. Dit bedrijf verdient een grote pluim!

We zullen in de toekomst zeker nog terug komen bij Multigevel Nieuw-Vennep.

Rudolf Kreuger.

Kies ook voor Multigevel

Wilt u ook kennismaken met de goede producten en service van Multigevel? Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen u reeds voor

Meer dan 4000 klanten uit onze regio hebben wij reeds mogen voorzien van kunststof kozijnen. Bekijk onze referenties of neem contact op met ons voor referenties bij u in de buurt.