Nieuw-Vennep

Polanen 52, Nieuw Vennep

Bij deze woning zijn alle kozijnen in de voor en achtergevel van het woonhuis vervangen door kunststof kozijnen.

Familiebedrijf waar Nieuw Vennep trots op mag zijn.

Informatie vragen bij Multigevel is gevaarlijk. Eind vorig jaar had Multigevel al twee dakkapellen bij ons op de woning geplaatst. Onze wens was om ook de kozijnen, de schuifdeur naar de tuin en de voordeur aan te pakken. Maar dat was voor later, als ook onze portemonnee weer wat gevulder was geworden. Een vraag over de ramen in de dakkapellen zorgde voor een nieuw gesprek met Floor Wouters.

Hij merkte dat wij eigenlijk ook graag kozijnen en deuren wilden vervangen maar dat op korte termijn nog niet konden. Hij is met ons gaan meedenken en kwam met een aanbieding en financieringsvoorstel dat we niet konden weigeren. Van beide kanten hebben we ons uiterste best gedaan om tot een samenwerking te komen en met succes.

Zoeken, wikken, wegen leidde eind februari 2016 tot vijf lange dagen werk van twee vakmensen die in dezelfde stijl als de ramen in onze dakkapellen in het hele huis topkwaliteit Schüco kozijnen en deuren plaatsten. Een spektakel op zich en zeker iets om van dichtbij zelf mee te maken. Dat hebben we dus ook gedaan!

Complimenten zowel voor de timmermannen John en Floor en Roland de inmeter, als voor de organisatoren erachter zoals Floor  Wouters als financieel en verkooptechnisch manager en Maurits Wouters  als aannemer en organisator van alle bouwkundige voorbereidingen. Een familiebedrijf waar Nieuw Vennep trots op mag zijn. We kunnen Multigevel van harte bij ieder aanbevelen.

Jo en Ann Douven

Nu prijsaanvraag

Wilt u ook kennismaken met de goede producten en service van Multigevel? Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.