Kunststof schuifpui Zwaanshoek

Hanepoel, Zwaanshoek

In Zwaanshoek hebben we deze kunststof schuifpui geplaatst. In het voorgesprek werd het duidelijk dat ook deuren meegenomen zouden worden. Hierdoor is het een mooi geheel geworden en is mevrouw zeer tevreden met het resultaat.

Mooi geheel alles werkt en sluit zo mooi, ik ben er erg blij mee

Toen Multigevel bij de buren nieuwe puien had geplaatst, wilde ik er toch ook wel aan geloven.

Ik heb er altijd enorm tegen opgezien maar nu werd het de hoogste tijd. Zeker als de ramen er zowat spontaan uit gaan vallen. Dus adres opgevraagd bij de buurman en op naar de showroom. Ik kwam voor een kunststof voorpui liefst met een schuifpui erin voor de bovenwoning boven de zaak.

Ik kreeg een duidelijk uitleg betreffende mogelijkheden en advies en was verrast van de mooie kwaliteit en ik kreeg de smaak te pakken. Het zou toch ook wel mooi wezen als beneden de voordeur en de deur van de zaak meegenomen werden dan werd het een mooi geheel en ook dit was hard aan vervanging toe. De prijsopgave werd daarna vlot en correct doorgeven. De inmeter kwam en er werd besteld en nu na drie maanden ben ik niet alleen tevreden, maar een zeer gelukkig mens. Het is nu een mooi geheel alles werkt en sluit zo mooi, ik ben er erg blij mee.

Alles is zo vlot verlopen en geregeld in drie dagen zat alles erin en alles paste dan ook perfect. Er werd erg hard gewerkt en aan het einde van elke dag werd alles netjes opgeruimd zowel binnen als buiten en de rotzooi ging mee.

En zelfs nu wat later de Splendids zijn bevestigt is alles nog even na gelopen en het draaikiep raam bij gesteld dus ook na de plaatsing een correcte behandeling en bij vragen krijg je een duidelijke uitleg.

Ik ben zeer tevreden over Multigevel en bedankt ze dan ook bij deze allemaal voor een voor mijn spannende maar zeer prettige verbouwing met een schitterend resultaat.

Mieke van Duijn.

Wilt u ook uw pui renoveren?

Maak kennis met de goede producten en service van Multigevel. Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen u reeds voor

Meer dan 4000 klanten uit onze regio hebben wij reeds mogen voorzien van kunststof kozijnen. Bekijk onze referenties of neem contact op met ons voor referenties bij u in de buurt.