Kunststof Schuifpui, Hillegom

Tongelaer Hillegom

Bij de familie Broertjes uit Hillegom zijn we aan de slag gegaan om de bestaande aluminium schuifpui te vervangen door een kunststof schuifpui met houtstructuur.

Perfecte montage in één dag inclusief een keurige afwerking

Voor vervanging van onze aluminium schuifpui hebben we getwijfeld tussen een hardhouten pui of één van kunststof. De doorslag voor de kunststof schuifpui gaf zijn onderhoudsvrij gebruik, niet meer schilderen en toch de houtnerf structuur door de folie die is aangebracht.

Na een plezierig gesprek in de showroom, en een scherpe offerte, was onze keuze al snel op Multigevel gevallen. Het zeer nauwkeurig inmeten door een professional zorgde voor een perfecte montage in één dag inclusief een keurige afwerking aan de binnenzijde. Kortom we zijn uiterst tevreden met onze schuifpui en over de firma Multigevel uit Nieuw Vennep.

Fam Broertjes

Kies ook voor Multigevel

Wilt u ook kennismaken met de goede producten en service van Multigevel? Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen u reeds voor

Meer dan 4000 klanten uit onze regio hebben wij reeds mogen voorzien van kunststof kozijnen. Bekijk onze referenties of neem contact op met ons voor referenties bij u in de buurt.