Kunststof ramen, Hoofddorp

Soderblomstraat, Hoofddorp

In Hoofddorp hebben we bij de familie Lachner de oude kozijnen van het huis vervangen door kunststof kozijnen. Een hele verbetering in het uiterlijk maar ook meteen merkbaar door de bewoners in geluidwering.

Er werd met de grootste precisie gewerkt.

De ramen van ons huis aan de voorgevel waren doorgeslagen, zowel boven als beneden, zodat er vervanging moest komen. Wij waren nooit zo weg van kunststof ramen, maar hebben er toch toe besloten. Nu alles gemonteerd is, zijn we er heel blij mee.

We vinden het er prima, feitelijk mooi uitzien, en er was nog een fijne bijkomstigheid, namelijk: het lawaai van verkeer langs ons
huis was bijna niet meer te horen; wat een rust.

Omdat de dakkapel wit met blauw is, hebben we deels voor een smal blauw randje langs het raam gekozen. Over een paar maanden komt er een nieuwe bijpassende kunststof deur bij. Dan is het helemaal af.

Er werd overigens met de grootste precisie, en op een plezierige manier gewerkt door de mensen. Een pluim.

Fam Lachner

Kies ook voor Multigevel

Wilt u ook kennismaken met de goede producten en service van Multigevel? Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen u reeds voor

Meer dan 4000 klanten uit onze regio hebben wij reeds mogen voorzien van kunststof kozijnen. Bekijk onze referenties of neem contact op met ons voor referenties bij u in de buurt.