kunststof kozijnen Sassenheim

Apollostraat, Sassenheim.

Bij deze klant in Sassenheim hebben we het huis mogen voorzien van kunststof kozijnen en Keralit kunststof gevelbekleding. Het heeft het huis goed gedaan en nooit meer schilderen.

Geen woord teveel gezegd!

Aangezien wij geen zin meer hadden om de buitenkant van ons huis te schilderen hebben wij besloten om de diverse kozijnen en de gevelbekleding te vervangen voor kunststof. Tijdens een uitgebreid selectie traject waarin we verschillende leveranciers naast elkaar hebben gelegd zijn wij via via bij Multigevel gekomen.

Het contact met Floor was vanaf het eerste moment bijzonder prettig. Ook het aanbod was concurrerend genoeg om met Multigevel verder te gaan. Het prettigste vond ik persoonlijk dat ook na het akkoord het contact met Floor is gebleven en hij ons op diverse moment gerust heeft gesteld met de melding dat we ons geen zorgen hoeven te maken en ze er iets moois van gingen maken.

Geen woord teveel gezegd! De monteurs hebben vakwerk geleverd en zijn bovendien simpelweg fijne mensen er voor hebben gezorgd dat alles er piekfijn uitziet!

Fam Ammerlaan, Sassenheim

Kies ook voor Multigevel

Wilt u ook kennismaken met de goede producten en service van Multigevel? Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen u reeds voor

Meer dan 4000 klanten uit onze regio hebben wij reeds mogen voorzien van kunststof kozijnen. Bekijk onze referenties of neem contact op met ons voor referenties bij u in de buurt.