Kunststof kozijnen renovatie, Hoofddorp

Graan voor Visch, Hoofddorp

Deze woning hebben we grondig onder handen genomen. Eerder hadden we al twee dakkapellen geplaatst en aan de achterzijde van de woning hadden we de kozijnen al een keer vervangen.

Deze keer mochten we weer aan de slag en hebben we de rest van de woning voorzien van kunststof kozijnen. Familie Stoffels hebben een woning waaraan ze weinig tot geen onderhoud meer hebben en het ziet er super strak uit!

Veel plezier met jullie woning en bedankt voor het vertrouwen.

Toch weer bij Multigevel uitgekomen

Wij hadden besloten dat we de rest van onze woning eveneens wilde laten voorzien van kunststof kozijnen. Na veel rondkijken en offertes aanvragen zijn we toch weer bij Multigevel uitgekomen. Wij hadden al 3x eerder zaken gedaan met Multigevel(2x dakkapel en kozijn 1e etage achterzijde). Dit was ons zeer goed bevallen en de bijkomende service is ook altijd goed.

Wij dus naar Multigevel voor een gesprek met Floor en het opstellen van een offerte. Vanaf binnenkomst voel je je eigen al op je gemak. Geen moeilijke verkooppraatjes maar gewoon zoals het is. Lekker duidelijk en daar houden wij van. Na een paar uurtjes weg en ’s avonds al een kladofferte binnen via de app en de volgende dag de officiële via de mail.

Uiteraard de offerte vergeleken met die van de andere partijen maar toch besloten weer naar Multigevel te gaan voor de aankoop. Gewoon omdat het goed voelde en we de kwaliteit van hun product kende en de geleverde plaatsingskwaliteit. Is gewoon in een woord GOED te noemen.
Ruim op tijd kregen wij te horen dat ze op 15 mei zouden komen beginnen. Het zou 4 dagen duren inclusief het afwerken.
15 mei stonden de monteurs van Multigevel keurig op het afgesproken tijdstip voor de deur. Ze zijn direct hard aan de slag gegaan ondanks de bloedhitte die ze hadden. Uiteraard onder het genot van een bakkie koffie en koekie. De monteurs waren/zijn zeer vriendelijk en netjes. Ruimen continue de rotzooi achter zich op. Beantwoorden elke vraag die je ze stelt met uitleg en al.

Uiteindelijk hebben ze de 18de alles keurig opgeleverd afgetimmerd en wel. Beide monteurs zijn zeer flexibel. Ze zouden iedere ochtend om 08.00 uur beginnen maar dit kwam voor ons een beetje beroerd uit ivm het naar school brengen van de kinderen. Was absoluut geen probleem dan komt er toch een monteur een kwartiertje eerder kunnen jullie de kinderen normaal naar school brengen. We lieten ze ook met een gerust hart alleen in achter in onze woning.

De 18de is alles keurig opgeleverd. Konden gewoon direct weer over tot de orde van de dag, alsof er bijwijzen van spreken nooit iets was gebeurd zo netjes laten ze de boel achter. Tuurlijk stof ligt er altijd wel maar stofzuigen en dweilen doen we zelf wel.

Al met al weer een zeer tevreden klant.

Met vriendelijke groet,

Peter en Bianca

Kies ook voor Multigevel

Wilt u ook kennismaken met de goede producten en service van Multigevel? Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen u reeds voor

Meer dan 4000 klanten uit onze regio hebben wij reeds mogen voorzien van kunststof kozijnen. Bekijk onze referenties of neem contact op met ons voor referenties bij u in de buurt.