Kunststof kozijnen en deuren, Leiden

Gebruikte producten:

Lage morsweg Leiden

Aan de Lage morsweg in Leiden hebben we naast de kunststof kozijnen ook aan de voorkant en achterkant van de woning de deuren vervangen voor kunststof deuren. Een toch al mooie woning heeft zo weer een strakke uitstraling gekregen met nog steeds die prachtige uitstraling van hout.

Het is meer dan mooi.

Bij het zoeken naar een bedrijf dat onze benedenverdieping van vier nieuwe kozijnen kon voorzien was Multigevel het eerste bedrijf dat we bezochten om ons te oriënteren.

Na omzwervingen in de omgeving en vele offertes later blijkt duidelijk dat de vakkennis van de mensen bij Multigevel en adviezen en voorstellen die daar uit voortvloeien met kop en schouders boven alle andere aanbieders uitsteken.

Ook over onze wensen die buiten het standaard pakket vallen wordt serieus meegedacht en oplossingen voor aangedragen.

Ze maken meer dan waar van wat er beloofd (geoffreerd) wordt en gaan door tot het laatste detail is afgerond.

Kortom, we gaan nu de kozijnen van de boven verdieping vervangen en natuurlijk is het Multigevel die dat gaat uitvoeren.

Een zeer tevreden fam van der Zwan.

Kies ook voor Multigevel

Wilt u ook kennismaken met de goede producten en service van Multigevel? Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen u reeds voor

Meer dan 4000 klanten uit onze regio hebben wij reeds mogen voorzien van kunststof kozijnen. Bekijk onze referenties of neem contact op met ons voor referenties bij u in de buurt.