Kunststof kozijnen, Amsterdam

Pracanalaan 73, Amsterdam

In Amsterdam hebben wij bij de familie Deijl aan de Pracanalaan zowel voor als achter de kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen van Schüco. Door de houtlook en hout verbinding look (HVL) hebben de kunststof kozijnen de uitstraling van echte houten kozijnen en is het verschil nauwelijks tot niet meer te zien.

Keurig en Net werk geleverd

Complimenten voor de medewerkers van Multigevel uit Nieuw Vennep welke bij ons keurig en net werk hebben afgeleverd bij het vervangen van de kozijnen van ons huis, zowel aan de voor als achterzijde binnen de gestelde planning. De gevel heeft met de mooie houtlook HVL verbinding nog meer cachet gekregen.

Bij een volgende karwei zullen wij zeker weer een beroep doen op Multigevel en aanbevelen bij buren en kennissen.
Via googelen zijn we bij Multigevel terecht gekomen en heeft vooraf de gemoedelijke gesprekken met dhr Floor Wouters tbv informatie en de offerte en zeker de kwaliteit van de Schuco kozijnen bij ons de doorslag gegeven om met Multigevel in zee te gaan.
Topwerk!!

En nu NOOIT meer schilderen.

Hartelijk groet, Lex en Jannie van Deijl

Kies ook voor Multigevel

Wilt u ook kennismaken met de goede producten en service van Multigevel? Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen u reeds voor

Meer dan 4000 klanten uit onze regio hebben wij reeds mogen voorzien van kunststof kozijnen. Bekijk onze referenties of neem contact op met ons voor referenties bij u in de buurt.