Keralit gevelbekleding en kozijnen, Nieuw-Vennep

Vleeschhouwerij De Scharrelaer, Nieuw-Vennep.

Bij de bekende slagerij Vleeschhouwerij De Scharrelaer in Nieuw-Vennep hebben we de kozijnen vernieuwd en kunststof gevelbekleding van Keralit geplaatst. Familie Modderman zijn zeer tevreden met het resultaat en zullen ook nog vier ander kozijnen worden aangepakt in de nabije toekomst.

Nette beschaafde monteurs, goede werkplanningen en keurige oplevering

Wij van Vleesschhouwerij De Scharrelaer willen onderstaande informatie graag met u als eventueel toekomstige klant graag delen.

Daar de kozijnen van ons slagers bedrijf erg slecht waren zijn we op zoek gegaan naar kunststof kozijnen met de uitstraling van echt hout. Wij kwamen bij Multigevel BV in Nieuw-Vennep terecht in ons eigen dorp, zelfde plaats als onze bedrijf Vleesschhouwerij De Scharrelaer.

De ontvangst, gesprekken, adviezen en prijzen waren voor ons van doorslaggevende aard, zodat we besloten met Multigevel in zee te gaan. Dit is ons niet tegen gevallen maar naar uiterste tevredenheid uitgevoerd.
Nette beschaafde monteurs, goede werkplanningen en keurige oplevering. Ook de gevel bekleding van Keralit is prachtig geworden boven de kozijnen.

Ziet er allemaal zeer fraai uit.

Al met al een prachtige onderneming welke ons zo goed bevallen is dat wij besloten hebben de volgende vier kozijnen in aankomende periode ook te vervangen en daar voor aan Multigevel de opdracht voor geven.

Slagerij. Vleesschhouwerij De Scharrelaer.
Familie modderman.
Hoofdweg Nieuw-Vennep.

Kies ook voor Multigevel

Wilt u ook kennismaken met de goede producten en service van Multigevel? Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen u reeds voor

Meer dan 4000 klanten uit onze regio hebben wij reeds mogen voorzien van kunststof kozijnen. Bekijk onze referenties of neem contact op met ons voor referenties bij u in de buurt.