Hefschuifpui en kunststof kozijnen Uithoorn

Uithoorn

In Uithoorn hebben we bij de familie de Kleuvert het huis flink onderhanden genomen. We hebben kunststof deuren geplaatst, kunststof kozijnen en de een Schüco Hef schuifpui geplaatst.

Alles werkt perfect

Wij hebben ons gehele huis voorzien van prachtig mooie en solide kozijnen van Multigevel Nieuw-Vennep. Waaronder voordeur, achterdeur, slaapkamers en Hefschuifpui. Alles van het beste merk Schüco.

Ons huis is compleet nieuw geworden qua uitstraling, en alles werkt perfect. Multigevel is een eerlijk bedrijf, levert allerbeste kwaliteit.
Een ieder die dit leest en de overweging heeft kozijnen te vervangen , bel Multigevel Nieuw-Vennep. Van A tot en met Z klopt het wat zij beloofden. Wij zijn er oprecht zeer blij mee en geven Multigevel een dikke pluim. Iedereen in ons eigen netwerk zullen wij zeker Multigevel aanbevelen.

Fam De Kleuver uithoorn.

Kies ook voor Multigevel

Wilt u ook uw kozijnen vervangen en of een Schüco schuifpui laten plaatsen? Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen u reeds voor

Meer dan 4000 klanten uit onze regio hebben wij reeds mogen voorzien van kunststof kozijnen. Bekijk onze referenties of neem contact op met ons voor referenties bij u in de buurt.