Hefschuifpui en gevelbekleding Nieuw-Vennep

Zichtweg, Nieuw-Vennep

Bij de familie De Wit uit Nieuw-Vennep hebben we de woning grondig aangepakt met nieuwe gevelbekleding, kunststof voordeur, een hefschuifpui als doorlopende toegang tot hun mooie tuin. En natuurlijk ook de kunststof kozijnen vervangen. De Woning is er enorm van opgeknapt en met de splendids helemaal af.

Plezierige ervaring vanaf offerte tot aan de montage.

Onze kozijnen dateerde uit 1974 en wij hadden nog deels enkel glas, het was dus hoog tijd om deze te vervangen. Aangezien wij niet van schilderen houden was de keuze voor kunststof snel gemaakt.

Na een telefoontje met Multigevel was er al direct een afspraak gemaakt om ter plaatse bij ons te komen kijken en een offerte te maken. Na diverse offertes te hebben vergeleken hebben wij besloten met Multigevel in zee te gaan. Aanpassingen aan de offerte waren geen bezwaar en vragen werden snel beantwoord. Heel prettig is dat je in de showroom kan zien wat de mogelijkheden zijn.

Na het inmeten werd ook gelijk de datum afgesproken voor het plaatsen. Wij hebben zowel voor- als aan de achterzijde alles laten vervangen. Aan de achterzijde hebben wij het beneden raam laten vervangen door een schuifpui en de beplating daarboven door kunststof in kleur. Het is een beetje stof maar ik kan het iedereen aanraden om te laten doen.

De medewerkers van Multigevel werken keurig en laten aan het einde van de dag alles opgeruimd achter. Na oplevering zag ik nog een paar puntjes waar ik niet tevreden over was. Dit gemeld en nog in dezelfde week opgelost.

Voor ons een plezierige ervaring vanaf het moment dat de offerte werd gemaakt tot aan de montage. Wij kunnen Multigevel alleen maar aanraden.

Frans & Jolanda

Kies ook voor Multigevel

Wilt u ook kennismaken met de goede producten en service van Multigevel? Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen u reeds voor

Meer dan 4000 klanten uit onze regio hebben wij reeds mogen voorzien van kunststof kozijnen. Bekijk onze referenties of neem contact op met ons voor referenties bij u in de buurt.