Gevelbekleding Keralit, Hoofddorp

Sonderholm, Hoofddorp.

Bij Jan en Meinke waren we al eerder eens een keer aan de slag geweest met het vervangen van de kozijnen en deuren. Deze keer werden we weer uitgenodigd om de dakopbouw te voorzien van gevelbekleding van Keralit en kunststof kozijnen met verdiept profiel. Tevens hebben we de dakvensters vervangen en geplaatst.

Goede adviezen en het werk is keurig uitgevoerd

Nadat wij een aantal jaren geleden de houten kozijnen en deuren van het hele huis door kunstof hadden laten vervangen was nu de dakopbouw aan de beurt. Wij waren destijds al erg tevreden over Multigevel en zijn daarom ook direct weer naar hen toegegaan. Ook nu is het weer prima gegaan. Goede adviezen en het werk is keurig uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden en bevelen Multigevel echt aan.

Jan en Meinke Bos

Kies ook voor Multigevel

Wilt u ook kennismaken met de goede producten en service van Multigevel? Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen u reeds voor

Meer dan 4000 klanten uit onze regio hebben wij reeds mogen voorzien van kunststof kozijnen. Bekijk onze referenties of neem contact op met ons voor referenties bij u in de buurt.