Familie Douven, Nieuw-Vennep

Meedenken met de klant, serice en vakwerk

Het is een plezier om Multigevel in te roepen voor plaatsing van een dakkapel. Het contact is vakkundig, persoonlijk en klantgericht. Multigevel wees ons op nieuwe mogelijkheden en was bereid ook financieel met ons mee te denken. Gevolg was dat we besloten aan de achterkant van ons huis geen dakramen te vernieuwen maar ook daar een dakkapel te plaatsen.

Zowel aan de voorkant als aan de achterkant staat er nu een dakkapel van maximale afmetingen waardoor we er letterlijk een hele etage aan ruimte bij hebben gekregen. Plaatsing per kapel gebeurt in één dag, niet met een kraan maar met een bouwteam ter plekke van vier tot zes mensen. het is handwerk en vakwerk. Het is een beleving om dit mee te maken en daarom hebben we enkele foto’s bijgesloten over hoe deze samenwerking verliep.

We kunnen Multigevel van harte aanbevelen als een betrouwbaar, vakkundig en klantgericht bedrijf dat hoge service levert.

Jo en Ann Douven
Nieuw Vennep, oktober 2015

Nu prijsaanvraag

Wilt u ook kennismaken met de goede producten en service van Multigevel? Bel Vrijblijvend met ons nummer (02552)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.