Fam van der Lans, Anna Kaulbachstraat 8, Lisse

Heeeeeel blij met mijn prachtige dakkapellen

Twee dakkapellen compleet laten renoveren naar kunststof dakkapellen door Multigevel Nieuw-Vennep.

U hebt geen idee hoe blij we zijn.  Wat een geweldig team die gasten.  Leuk met elkaar en vakmannen stuk voor stuk. Ik ben heeeeeel blij met mijn prachtige dakkapellen.

Wat een klasse werk hebben jullie geleverd. Op en top klasse. Hierbij de referentie die je uiteraard mag plaatsen op jullie website.

Multigevel B.V. is bedrijf zoals een bedrijf hoort te zijn.

  • Klantvriendelijk
  • Professioneel
  • Service gericht

Vanaf het moment van het eerste contact, heldere uitleg en een klantvriendelijke benadering wass het voor ons duidelijk dat wij onze twee dakkapellen door Multigevel wilde laten ombouwen naar kunststof.

Vervolgens duidelijke afspraken die ook nagekomen worden. Al ruim van tevoren wordt aangegegen wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd en hierop wordt ook niet meer teruggekomen. Bij Multigevel geldt” Afspraak = Afspraak.

En dan de uitvoering van de werkzaamheden. Wat een geweldig team. Er wordt professioneel en netjes gewerkt en ook met de klant meegedacht. Er valt werkelijk niets op aan te merken.

Beste Floor (1), Floor (2), John, Dirk en de rest van het team; Hartelijk dank voor deze geweldige dakkapel renovatie. Wij zijn er ontzettend blij mee.

De hartelijke groeten van de fam. van der Lans uit Lisse.