Voor en achtergevel renovatie Amstelveen

Duivelandselaan, Amstelveen

Aan de Duivelandselaan in Amstelveen hebben we bij deze woning de houten gevelbekleding vervangen door kunststof gevelbekleding. De klant was eerst nog zeer kritisch over de mogelijke plastic uitstraling. Na de renovatie zijn ze hier absoluut van teruggekomen.

Personeel is vriendelijke, gezellig, luistert en denkt mee

Onze houten voor- en achtergevel moesten worden vervangen. Ik wilde liever geen kunststof vanwege de plastic look. In het offerte traject kwam Multigevel het snelst, eerlijkst over. Daarnaast werd er echt meegedacht over wat het mooiste zou zijn en in welke kleurstelling.

Tijdens het inmeten werden de laatste puntjes op de i gezet zoals bijvoorbeeld de deurbreedte. In 7 dagen waren de voor- en achterpui vervangen, binnen keurig afgewerkt. We krijgen regelmatig de vraag of het hout is of kunststof dus absoluut geen plastic look!

En het allerbelangrijkst de service is goed, zoals het afstellen en nakijken en oplossen van de laatste punten. Het personeel is vriendelijke, gezellig, luistert en denkt mee.

Daarnaast wil ik nog even een groot compliment maken aan Floor (Pluis), Roland, Nelis en de jongen die als laatste bij ons is geweest om de hordeur af te werken. Dit zijn echt vakmensen en hebben liefde voor het vak. Zij maken het zoals zij het zelf ook thuis willen hebben. Daarnaast zijn het prettige jongens om over de vloer te hebben.

Kies ook voor Multigevel

Wilt u ook kennismaken met de goede producten en service van Multigevel? Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen u reeds voor

Meer dan 4000 klanten uit onze regio hebben wij reeds mogen voorzien van kunststof kozijnen. Bekijk onze referenties of neem contact op met ons voor referenties bij u in de buurt.