Dakkapellen Lisse

Berkhoutlaan, Lisse

Voor familie Den Breejen in Lisse hebben we een nieuwe Dakkapel geplaatst aan de voorzijde van de woning. Ze waren opzoek naar een mooie oplossing met weinig onderhoud. De keuze is gevallen op een duurzame kunststof dakkapel in houtlook. Vervolgens hebben we ook aan de achterzijde van de woning de kozijnen vervangen door kunststof kozijnen.

Degelijk en solide gebouwd

We waren al een poosje bezig om te onderzoeken wat de mogelijkheden waren betreffende het plaatsen van een kunststof dakkapel op de voorzijde van onze woning.

Onze voorwaarde was dat deze degelijk en solide gebouwd moest worden, tevens de uitstraling moest hebben van een houten dakkapel, maar door gebruik kunststof volledig onderhoudsvrij zou zijn.

Multigevel BV Nieuw-Vennep was ons al gemeld dat zij een goed kwaliteitsbedrijf zijn. Zodoende bij dit bedrijf een afspraak gemaakt.
Na gesprekken thuis en later in de showroom zijn we met dit bedrijf in zee gegaan.

Het fijne is dat alles te zien is in de showroom, en onze voorwaarde de kunststof dakkapel uitstraling gelijk aan hout zijn buitengewoon goed te verwezenlijken was. Het sprak ons zo aan dat we gelijk ook de kozijnen achtergevel hebben laten doen.

We zijn er zeer blij mee. Gezien het gehele proces was het fijn zaken te doen met Multigevel.

Fam Den Breejen.
Berkhoutlaan , Lisse.

Kies ook voor Multigevel

Wilt u ook kennismaken met de goede producten en service van Multigevel? Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen u reeds voor

Meer dan 4000 klanten uit onze regio hebben wij reeds mogen voorzien van kunststof kozijnen. Bekijk onze referenties of neem contact op met ons voor referenties bij u in de buurt.