Dakkapel renovatie en kunststofkozijnen Rijnsburg

Tanja en Marianne uit Rijnsburg

Bij Tanja en Marianne uit Rijnsburg hebben we een flinke renovatie uitgevoerd van de kunststofkozijnen en dakkapel renovatie aan de voorzijde en achterzijde van hun leuke huisje in Rijnsburg. Het geheel is prachtig afgewerkt met sfeervolle raamdecoratie van Splendid Plis. De renovatie is in 4 dagen afgerond en heeft het huisje zienderogen opgeknapt en ziet er prachtig uit.

Jullie krijgen van ons een dikke 10

Wij besloten om al onze kozijnen te vervangen in kunststof….. tja en nu….
Na een paar offertes opgevraagd te hebben kwamen we bij multigevel. Na onze eerste gesprek met Floor aan de telefoon hadden wij gelijk al een goed gevoel en gingen we met multigevel in zee. Floor bedankt voor je eerlijkheid en advies top!!

De jongens die het in ons huis in 4 dagen tijd alles kant en klaar hebben gemaakt. We kunnen het jullie niet vaak genoeg zeggen, Toppertjes zijn jullie bedankt!! Arno en Floor (pluis) jullie zijn vaklui echt wat een afwerking en wat een gedrevenheid om tot dit resultaat te komen fantastisch!!

Nou wij kunnen iedereen multigevel aanbevelen! Wat een leuk team zijn jullie!!
Jullie krijgen van ons een dikke 10.

Groetjes van Tanja en Marianne uit Rijnsburg

Kies ook voor Multigevel

Wilt u ook kennismaken met de goede producten en service van Multigevel? Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen u reeds voor

Meer dan 4000 klanten uit onze regio hebben wij reeds mogen voorzien van kunststof kozijnen. Bekijk onze referenties of neem contact op met ons voor referenties bij u in de buurt.