Dakkapel Hoofddorp

Gebruikte producten:

Gudumholm, Hoofddorp

Bij Mevrouw van Ommeren aan de Gudumholm in Hoofddorp hebben we een dakkapel geplaatst. Na uitvoerig gesprek hebben we besloten een bredere dakkapel te nemen als dat mevrouw in eerste instantie van plan was. Het doortrekken van de dakkapel zorgde voor meer licht en ruimte in de zolderverdieping.

Keurig gedaan tot het opruimwerk toe

In eerste instantie wilde ik alleen een dakkapel voor de zolderkamer die voorzien was van een Veluxraam, maar op aanraden van Multigevel is de dakkapel doorgetrokken naar de overloop waar helemaal geen raam in zat.

Wat een goede beslissing is dit geweest; het is niet alleen veel lichter geworden maar heeft nu ook veel meer ramen gekregen die zorgen voor een optimale ventilatie. De werkzaamheden zijn heel professioneel uitgevoerd en keurig gedaan tot het opruimwerk toe. De afspraken zijn volkomen naar tevredenheid nagekomen en heeft mijn verwachting overtroffen. Ik ben blij dat ik na verschillende offertes en het bezichtigen van diverse showrooms gekozen heb voor Multigevel.

Kies ook voor Multigevel

Wilt u ook kennismaken met de goede producten en service van Multigevel? Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen u reeds voor

Meer dan 4000 klanten uit onze regio hebben wij reeds mogen voorzien van kunststof kozijnen. Bekijk onze referenties of neem contact op met ons voor referenties bij u in de buurt.