Dakkapel en kunststof kozijnen Hoofddorp

Hoofddorp, Noordholland

Bij Hans en Margot Kraak uit Hoofddorp hebben we de woonoppervlakte van hun huis vergroot door het bouwen van een Dakkapel. Tevens hebben we de slaapkamers aan de voor en achterkant van de woning voorzien van kunststof kozijnen.

Het werk is zeer netjes uitgevoerd, fijn team

Hartelijk dank voor het prettige contact, de snelle reacties op vragen en wensen betr. kunststof kozijnen in 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een dakkapel aan de straatzijde. Het werk is zeer netjes uitgevoerd, fijn team. En het resultaat ziet er prachtig uit, getuige de foto’s.

Een aandachtspuntje voor ieder die dit leest, is dat je even moet stilstaan bij één van de voorwaarden in de offerte voor de dakkapel: de dakpannen dienen zelf te worden afgevoerd!

Hoewel ze netjes waren opgestapeld op de voorzolder, viel het ons zwaar tegen om ruim 70 dakpannen á 4,4 kg per stuk naar beneden te dragen. Een ladder met daarop een glijgoot, en ze hadden op straat kunnen staan. Volgens ons minder werk dan ze van het dak via de grote zolder naar de voorzolder te dragen, zoals Multigevel gedaan heeft.

Nogmaals dank en met vriendelijke groet,
Henk en Margôt Kraak

Kies ook voor Multigevel

Wilt u ook uw woonoppervlakte verhogen door het laten bouwen van een Dakkapel? Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen u reeds voor

Meer dan 4000 klanten uit onze regio hebben wij reeds mogen voorzien van kunststof kozijnen. Bekijk onze referenties of neem contact op met ons voor referenties bij u in de buurt.