50 kunststof kozijnen bij Ebsco, Rijsenhout

Konnetlaantje, Rijsenhout

Bij het gerenommeerde bedrijf Ebsco dat al 70 jaar actief is binnen informatie services het kantoorpand voorzien van 50 nieuwe kunststof kozijnen. Met onze werkwijze hebben we op een snelle manier met minimale overlast en onderbreking van bedrijvigheid de kunststof kozijnen kunnen plaatsen.

Verdienen een groot compliment

Multigevel heeft ons volledige pand voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en ramen (rond de 50 stuks!). We zijn bijzonder blij met het nieuwe ‘gezicht’ van het pand.

De mannen van Multigevel hebben heel hard gewerkt en verdienen een groot compliment voor de manier waarop zij in razend tempo en in twee weken tijd zoveel kozijnen hebben geplaatst, zonder dat we er al te veel last van hebben gehad.

Ook heel fijn dat Multigevel ervoor heeft gezorgd dat onze zonneschermen weer teruggeplaatst zijn en weer gebruikt kunnen worden

Ebsco, Rijsenhout

Kies ook voor Multigevel

Wilt u ook kennismaken met de goede producten en service van Multigevel? Bel Vrijblijvend met ons nummer (0252)675 080 of neem contact op via ons contact formulier.

Meer dan 4000 tevreden klanten gingen u reeds voor

Meer dan 4000 klanten uit onze regio hebben wij reeds mogen voorzien van kunststof kozijnen. Bekijk onze referenties of neem contact op met ons voor referenties bij u in de buurt.