Kunststof deuren

Deuren voor onbegrensde toepassingen

De kunststof deuren van Multigevel B.V. staat garant voor een lange levensduur en minimaal onderhoud. Wanneer u op zoek bent naar een kunststof buitendeur vind u bij Multigevel B.V. door de vele opties en mogelijkheden altijd de deur die bij uw wensen en huisstijl past.

Waarom kunststof deuren van Multigevel?

  • Mooie vormgeving, verscheidenheid aan stijlen en ontwerpen
  • Volledige vrijheid in creatief ontwerpen
  • Vele kleurmogelijkheden
  • Talrijke eenheden en openingstypen
  • Veiligheid en efficiënte inbraakbescherming
  • Uitmuntende geluidsisolatie en thermische isolatie

Kwaliteit en duurzaam

U investeert in een kunststof buitendeur dat ook na vele jaren nog net zo goed functioneert als op de dag van aanschaf. Kunststof deuren zijn vele malen duurzamer dan houten deuren, vergen veel minder onderhoud en gaan vele jaren langer mee.

De deur die u wenst

Of u nu een voordeur of een achterdeur of openslaande deuren kiest, bijna iedere droom kan worden verwezenlijkt met het Schüco kunststof deuren programma van Multigevel B.V.. Alle bekende kleuren en folieën zijn verkrijgbaar, alsmede een brede selectie invulpanelen. De nieuwste sluitingen kunnen ook zonder problemen worden gebruikt. De mogelijkheden zijn eindeloos waardoor u altijd de buitendeur krijgt die bij uw woning past.

Wooncomfort

Zijn uw nieuwe kozijnen eenmaal geplaatst, dan zult u verrast zijn door het extra wooncomfort. Denkt u hierbij aan zeer effectieve geluidsdemping en bescherming tegen tocht – ook bij sterke wind. En dankzij de optimale transparantie van het moderne isolatieglas, geniet u van een optimale lichtinval.

Schüco kunststof deuren

De kunststof deuren die Multigevel B.V. monteert zijn van het bekende Duitse merk Schüco. We hebben juist voor dit merk gekozen door onze jarenlange ervaring met deuren van verschillende merken en de wensen en eisen van onze klanten. We gaan voor niets anders als het beste kwaliteit voor de beste prijs. Schüco is niet voor niets het meest verkochte kozijnen merk.

Algemeen

Meer informatie over ons

Informatie of offerte aanvragen?

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel 0252-675080 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Referenties

Onze klanten aan het woord

De firma Multigevel BV heeft in 2005 bij ons een voordeur geplaatst. Toen er in 2010 op de bovenetage nieuwe kozijnen nodig waren, zijn wij vanwege de goede ervaringen weer bij Multigevel terechtgekomen. In 2015 hebben wij ook de kozijnen op de begane grond en de achterdeur door Multigevel laten plaatsen. Net als bij de vorige opdrachten zijn wij zeer tevreden over zowel het adviestraject vooraf als de daadwerkelijke plaatsing van de kozijnen. De medewerkers zijn erg professioneel en meedenkend en het wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

Familie van den Anker, Aalsmeer

Ik had voor 2 woningen nieuwe puien nodig en kreeg via via de naam Multigevel door. Dat bleek schot in de roos. Ik had binnen een dag een complete offerte! Ik ben zeer vriendelijk en professioneel geholpen . De puien zien er mooi en degelijk uit en zijn door hardwerkende vriendelijke mannen zeer vakkundig geplaatst zonder rotzooi achter te laten. Dat noem ik nou eens service.

Floor bedankt voor de samenwerking en ik zal zeker een ieder Multigevel adviseren .
Robert Kok

Hoera!! Nooit meer zelf de steiger op om te schilderen. Nieuwe kunststof kozijnen & kunststof gevelbekleding van Multigevel. Zagen er best tegenop maar wat een fantastisch resultaat. Nu de achterkant nog.

Het is een plezier om Multigevel in te roepen voor plaatsing van een dakkapel. Het contact is vakkundig, persoonlijk en klantgericht.  Multigevel wees ons op nieuwe mogelijkheden en was bereid ook financieel met ons mee te denken.

Zowel  aan de voorkant als aan de achterkant staat er nu een dakkapel van maximale afmetingen waardoor we er letterlijk een hele etage aan ruimte bij hebben gekregen. Plaatsing per kapel gebeurt in één dag, niet met een kraan maar met een bouwteam ter plekke van vier tot zes mensen.

We kunnen Multigevel van harte aanbevelen als een betrouwbaar, vakkundig en klantgericht bedrijf dat hoge service levert.

Een flinke klus, ons huis meer als 100 jaar oud. Heeft Multigevel zeer netjes en snel een nieuwe uitstraling weten te geven. Na hele positieve berichten hebben ook wij een offerte aangevraagd.
En na een bezoekje in de showroom, was de keuze snel gemaakt. We genieten elke dag weer van onze 13 nieuwe kozijnen en niet van hout te onderscheiden. Iedereen die langs komt twijfelt of ze voor de juiste deur staan.

Wij zijn dik tevreden.
Nogmaals bedankt voor de zeer fijne samenwerking.

Na 5 jaar genieten we nog steeds van onze kunststof kozijnen geplaatst door Multigevel. Onderhoudsvrij met een houtlook.

Wij hebben nu voor derde keer gebruikt gemaakt van de voortreffelijke vakmanschap van de firma Multigevel. Uiterst secuur doen zij hun metingen om vervolgens de kozijnen te plaatsen. Inmiddels hebben wij nu via hun twee nieuwe voordeuren, twee dakkapellen en een stuk of 10 kozijnen laten plaatsen. Al met al zijn wij dik tevreden!

Via showroom laten inspireren en adviseren. De gemaakte afspraak correct afgehandeld. Plaatsing was snel, vakkundig en netjes.

Elly en Jan Loerakker

Bij deze onze hartelijke dank en waardering voor de geleverde dakkapellen en kozijnen. Vanaf het moment van de verkoop gesprekken en het akkoord hadden wij een gerust gevoel bij de uitvoering. Dankzij de deskundige inmeting was de klus in afzienbare tijd geklaard. De jongens die de klus geklaard hebben, hebben vakwerk  geleverd en waren zeer vriendelijk. Elke dag was de boel aan kant, zodat wij niet in de rommel hoefde te leven die dagen. Alle buren zijn komen kijken en een paar hebben al concrete plannen om bij jullie langs te komen voor een offerte. Ik hoop dat jullie ons dan niet vergeten :-)

Multigevel uit Nieuw Vennep heeft bij ons zowel een dakkapel geplaatst als de raamkozijnen vervangen.
Beide keren waren we blij met hun deskundig advies: Multigevel denkt met je mee en is flexibel! De installatie was beide keren heel efficiënt, ondanks het slechte weer. Alles keurig afgewerkt en netjes achtergelaten. Het resultaat is zonder meer uitstekend.

Voor de volgende klus (nieuwe voordeur) gaan we zeker weer bij Multigevel kijken.

Keurmerken

Betrouwbaar en Veilig

 

Partners

Kwaliteit en dat merk je

 
© Copyright - Multigevel.nl | Inbound marketing door: Auke Jongbloed